Recente Voice-overs:

Voice-overstem voor animaties en commercials perroncoleges Open Universiteit Spotify voice-over voor KPN: jonge doelgroep, jonge stem Voice over landelijke TV commercial Robin Mobile Voice-overstem voor showreel RTL Telekids Voice over webvideo ANWB inparkeerspel Vaste stem voor Schiphol TV Natuurlijke voice-overstem voor Microsoft Voice over instructievideo Vakantieveilingen.nl app De stem van de Rijksoverheid Voice over tv commercial IedereenEHBO.nl

Voice-over inspreken of stemacteur gezocht?

De jonge, sympathieke voice-over die graag met je meedenkt

Een stemacteur of voice-over stem kun je inzetten op verschillende manieren. Voor verschillende doelen. Maar dan is het wel belangrijk dat de stem die je boekt, begrijpt wat je met je voice-over productie wilt bereiken.

Als stemacteur help ik je graag bij het inspreken van verschillende producties. In de ene opdracht ben ik de jonge, studentikoze voice-over, het andere moment klink ik als een zakelijke, betrouwbare inspreekstem voor een bedrijfsvideo. Soms zelfs hard-selling als inspreekstem in een tv-commercial, en de andere keer juist weer als een hele sympathieke voice-over.

Samen met jou als klant bepalen we de juiste tone-of-voice voor jouw productie. Beluister hierboven een aantal van mijn voice-over voorbeelden om een idee te krijgen van hoe ik kan klinken. En laat het me weten als ik je ergens mee kan helpen!

Ik heb als voice-over onder andere ervaring op deze gebieden:

  • Commercialstem (radio- en tv-commercials)
  • Voice-over e-learning
  • Stemacteur webvideo’s
  • Stationvoice / jingles inspreken
  • Inspreken radiocommercials
  • Inspreken tv-commercials
  • Voice-over televisieprogramma

Snel een voice-overstem bestellen

Omdat ik veel van mijn voice-overs kan opnemen in mijn ‘eigen’ opnamestudio, kan ik je stemopname vaak al heel snel leveren. Indien nodig, lukt het in veel gevallen om de stemopname nog dezelfde dag aan te leveren. Wil je liever mijn stem opnemen in een externe studio, terwijl je er zelf bij bent? Ook geen probleem. Ik laat mijn stem graag regisseren. Hiervoor ben ik voornamelijk in de middagen beschikbaar.

Mijn voice-overstem ook in jouw productie? Neem contact op.