Voice-over & Radio DJ

Over Joost

Aangenaam! Ik ben Joost Burger en ik doe iets met m’n stem. Al ruim 12 jaar ben ik actief als professioneel voice-over.

In de afgelopen jaren heb ik vanuit mijn eigen opnamestudio in Haarlem vele bedrijven een stem gegeven. Mijn betrouwbare, frisse stemgeluid wordt veel gevraagd voor webvideo’s, introductiefilms van nieuwe producten, e-learnings en diverse radio-, tv- en online commercials.

Naast m’n werk als voice-over, kun je me kennen van de radio. Ik werkte lange tijd als radio-dj voor SLAM! en je hoort me nu als station voice op 100%NL.

Goede voice-over, goed geluid.

Als je mij als voice-over inschakelt, neem ik de audio voor je op in mijn professionele thuisstudio. Geen houtje-touwtje constructie met dekens in de kledingkast, maar een serieuze geluidsisolerende spreekcel die ervoor zorgt dat je audio zonder nare bijgeluiden of reflecties wordt opgenomen. Niet alleen een goede voice-over dus, maar ook goed geluid. Vanuit mijn studio is het ook mogelijk om op afstand mee te luisteren tijdens de opname, zodat je direct kunt horen hoe het gaat klinken en eventueel nog kunt bijsturen.

Wil je liever fysiek aanwezig zijn bij de opname in een externe studio? Dan is dat uiteraard ook een optie en kom ik graag naar je toe.

Luisteren?

Nieuwsgierig geworden? Luister dan naar mijn algemene stemdemo of naar meer projecten die ik heb ingesproken

En oja, leuk om te melden: ik ben een trotse ‘trusted voice‘ bij Voicebooking.com. Sterker nog: ik heb in het prille begin meegeholpen met het opzetten ervan.

Enthousiast geworden en wil je meer informatie? Of wil je graag horen hoe mijn stem klinkt in jouw productie met een custom voice-over demo? Laat het me weten.

Ik kijk ernaar uit om samen te werken!

Joost Burger trusted voice-over voicebooking.com