Over Joost

Een jonge, veelzijdige stem voor voice-overs, die je kent van de radio!

Ik ben Joost Burger, 27 jaar oud en ik doe iets met m’n stem. Ik werk als radio-dj en ben station-voice bij radiozender SLAM! en ben het vertrouwde geluid voor verschillende bedrijven als professionele voice-over.

Mijn betrouwbare, vriendelijke stem wordt veel gevraagd voor webvideo’s, introductiefilms van nieuwe producten, e-learnings of commercials. Daarnaast sprak ik de radiovormgeving voor een aantal radiostations in en deed ik de commentaarstem bij een aantal online televisieprogramma’s.

Jonge stem, ruime ervaring

Radio maken en het inspreken van voice-overs: ik vind het te gek. Vanaf mijn twaalfde ben ik er fanatiek mee bezig, dus je zou kunnen zeggen: jong geleerd, is oud gedaan. Inmiddels werk ik voor een landelijk radiostation en heb ik professionele voice-overs mogen leveren voor een breed scala aan bedrijven.

Meer weten? Neem dan contact met me op, voor een goede stem voor je productie.

Joost: het mannetje van de radio!

Naast m’n werk als voice-over, werk ik ook als radio-dj. Op dit moment werk ik voor SLAM!, waar ik elke maandag t/m donderdag tussen 09:00 en 12:00 te horen ben! En op vrijdagochtend host ik de SLAM! Mixmarathon ;-)

View Joost Burger's profile on LinkedIn